Hoe maak je een hamburger met onze Next Generation Green Meat?

We leggen stap voor stap uit hoe je van onze Next Generation Green Meat overheerlijke hamburgers kunt maken. Je gaat het ervaren. Je ziet en proeft geen of nauwelijks verschil met dierlijk vlees. Dit plantaardig alternatief is superlekker, licht verteerbaar en zeer voedzaam.
Stap 1 : doe 1 deel droog product in een kom
Met de helft van een zak (= 166,5 g) kun je 500 g aan hamburgers maken.

Stap 2 : voeg naar smaak kruiden toe
Voor 166 g droog product (de helft van een zak) voeg je best +-4 koffielepels aan hamburgerkruiden toe. Daarna goed mengen. In plaats van hamburgerkruiden kun je ook andere kruiden gebruiken.


Stap 3 : voeg olie toe
Voor 166 g droog product (de helft van een zak) voeg je 34 ml olie toe. Zowel rijstolie, olijfolie, zonnebloemolie, koolzaadolie zijn hiervoor geschikt. Meng alles daarna goed.


Stap 4 : voeg water toe
Voor 166 g droog product (de helft van een zak) voeg je 300 ml koud water toe. Daarna opnieuw goed mengen.



Stap 5 : hamburgers kneden
Maak je handen nat met koud water. Neem een deel van het mengsel en kneed hiervan de vorm zoals je wilt. Leg op een schaal of snijbord en zet het +- 15 minuten in de ijskast.


Stap 6 : bak de hamburgers
Doe een scheut olie in een pan om de hamburgers te bakken. Dit kan met rijstolie, kokosolie, olijfolie, ontgeurde zonnebloemolie of een ander type naar wens. Bak de hamburgers in de pan zoals je vlees bakt op een middelmatig vuur. Verleg de burgers af en toe en draai ze om totdat ze mooi lichtbruin gebakken zijn. Laat het smaken!


Geniet van deze overheerlijke plantaardige hamburger
Mmmm!

