Next Generation Green Meat 333 g

Met 333 g Next Generation Green Meat maak je 1 kg plantaardig vlees.

Een volwaardig alternatief voor dierlijk vlees vanwege een hoog gehalte aan volwaardige eiwitten en mineralen. De textuur lijkt zeer sterk op dat van vlees. Als je dit eet vraag je je waarschijnlijk af: Is dit nu plantaardig of dierlijk vlees?

Het is een droog product. Voeg water, olie en kruiden toe en meng goed. Van dit mengsel maak je in een handomdraai burgers, worsten, balletjes, köfte en zoveel meer. Kies zelf welke richting je uit wilt. Zoals een classic burger of liever een smokey barbecuesmaak..

Ingrediënten: Tuinbonen proteïnen textuur met algen, tarwevezels, algenpoeder, methylcellulose*, tarwe-eiwit*, zonnebloemolie (1%), bietenpoeder, karamelsuiker (0,5%)

Allergenen als ingrediënt: gluten (tarwe)*
Methylcellulose is een 100% natuurlijk verdikkingsmiddel. Methylcellulose is een component van cellulose en dat is weer een belangrijke bouwstof van plantaardige cellen.

Voedingswaarde per 100 g:
Energie: 1264 kJ / 302 kcal
Vetten: 5,3 g
- waarvan verzadigde vetzuren: 0,9 g
Koolhydraten: 10,3 g
- waarvan suikers: 1,8 g
Vezels: 32,5 g
Eiwitten: 44 g
Zout (als Na+): 0,13 g (van nature aanwezig in het product)

VEGAN - NON GMO - NATUURLIJK

Hoe maak je plantaardige hamburgers?

18,50 €
Prijs Incl. BTW
Beschikbaar binnen 14 dagen