Een smakelijk en duurzaam plantaardig alternatief voor vlees

Plantaardig alternatief

Met 'plantaardig alternatief' willen we een innovatief, plantaardig en proteïnerijk alternatief aanbieden voor dierlijk vlees en vis en zelfs voor de bestaande plantaardige alternatieven die al op de markt zijn. Ons product is 100% natuurlijk en past perfect in een gezonde levensstijl.

Onze producten

Categorieën

Hoe maak je een plantaardige hamburger?

Stap voor stap laten we zien hoe je in een handomdraai een vegan hambuger maakt.

Een zeer lage ecologische voetafdruk

Next Generation Green Meat heeft een ecologische voetafdruk van 1,52 kg CO2/kg. Dat is 93% lager dan die van rundvlees.

Ecologische voetafdruk varkensvlees: 4,37 CO2/kg
Ecologische voetafdruk rundvlees: 22,90 CO2/kg 

Vergelijking rauwe ingrediënten
Ecologische voetafdruk (CO2eq / kg product):
Tuinbonen: 0,30 / Soja: 6,81 / Rundvlees: 39,9
Landbouwgrond (m2 / kg product):
Tuinbonen: 0,91 / Soja: 3,83 / Rundvlees: 25,5
Watergebruik (L / kg product):
Tuinbonen: 2,81 / Soja: 10,48 / Rundvlees: 278,8  

Tuinbonen is het hoofdingrediënt van de Next Generation Green Meat

Wees de eerste om het nieuwste te lezen!